Nederland Duitsland – 13-06-2012

Nederland-duitsland

Vandaag begint de Wedstrijd Nederland Duitsland.
Alles of niets, dat is ongeveer het scenario dat voor het Nederlands elftal geldt aanstaande woensdag. Het duel tegen Duitsland kan zomaar beslissen over verdere voortgang van het toernooi. In het slechtste geval is het EK al op dag zes afgelopen voor de mannen van Bert van Marwijk.
Een beladen duel tegen Duitsland. Hoewel de rivaliteit tussen Oranje en Die Mannschaft de laatste jaren wat is afgezwakt, hopen veel Nederlanders toch nog maar eens extra hard dat er een overwinning komt tegen de ploeg van Joachim Löw. Na de schamele vertoning tegen Denemarken is het ook tijd dat Oranje wat laat zien, om in elk geval de fans tevreden te stellen. Lees de complete voorbeschouwing van Nederland Duitsland

Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *