Drie spelers van Bayern geschorst, vier van Chelsea

Bayern Chelsea
Chelsea Bayern Munchen staan op zaterdag 19 mei in de finale van de Champions League. De trainers van beide clubs zullen nog de nodige moeite hebben om hun ploegen samen te stellen. Zeven spelers zijn geschorst.

Chelsea Bayern Munchen
Bayern-trainer Jupp Heynckes zal geen beroep kunnen doen op David Alaba, Luiz Gustavo en Holger Badstuber. De drie kregen woensdag geel in de terugwedstrijd van de halve finale tegen Real Madrid en zijn geschorst. Bij Chelsea moet Roberto Di Matteo nog meer puzzelen. Hij ziet met aanvoerder John Terry, Raul Meireles, Ramires en Branislav Ivanovic vier basisspelers een schorsing uitzitten.

Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *