Logisal Salaris Nieuws April 2012

FiNBOX
FiNBOX is een initiatief van ABN AMRO, ING en Rabobank. In FiNBOX kunnen facturen, salarisstroken, polisbladen en andere financiële documenten ontvangen worden. Naast het ontvangen van financiële post heeft FiNBOX een bewaar- en uiteraard een betaalfunctie. Om te kunnen versturen naar de F…

Uitbetaling vakantiegeld via de voordeelregel
Het kan zijn dat op een loonberekening van een bijzondere beloning (vakantiegeld, overwerk) staat vermeld: ‘Voordeelregel loonheffing toegepast’.Wat betekent dat?Van de Belastingdienst mogen bijzondere beloningen volgens de gewone loonheffingstabellen worden belast, óf volgens de …

Urenregistratie East4
East4 Software Solutions heeft haar urenregistratiepakket TeamUren-Plan gekoppeld aan LogiSal. Daarmee kunnen gebruikers van TeamUren-Plan na het verzorgen van de urenregistratie de gegevens voor de verloning importeren in LogiSal. De verloning kan dan o.a. met serieverwerking met 1 druk-op-de-knop …

De Werkgeverszorgplicht in Het Nieuwe Werken
Bij de meeste werkgevers wordt dit al toegepast. Voorbeeld hiervan is een werkgever die zijn werknemers twee dagen per week thuis laat werken of de werkgever die het aan zijn werknemers zelf overlaat om te bepalen hoe laat ze beginnen en eindigen.Door deze ontwikkelingen verandert het een en ander a…

Oproepkracht en vakantiegeld
Iedere werknemer heeft wettelijk recht op minstens 8% vakantiebijslag. Dit is vastgelegd in de Wet minimumloon en minimumvakantiebijslag (WML).Mag ik hier bij oproepkrachten van afwijken?Bij een oproepkracht mag hier alleen van afgeweken worden als dit in de voor uw onderneming geldende collect…

Vraag uw KPN Certificaat nu aan
Verstuurt u nu uw loonaangiftes met een Diginotar certificaat en heeft u nog niet het proces opgestart om uw KPN certificaten aan te vragen, start hier dan zo spoedig mogelijk mee. Het aanvraagproces duurt meerdere weken. Met ingang van 1 juni dient u uw aangiftes te gaan versturen met KPN Certifica…

Januari 2009
LogiSal2009 beschikbaarVanaf nu is LogiSal 2009 voor u beschikbaar.Deze versie is inclusief alle tabellen en werknemersverzekeringen en nieuwe regelingen zoals de ouderenkorting.Uiterlijk 10 januari verschijnt 1B met de percentages van de pensioenfondsen (hoewel de eerste percentages inmiddels zijn …

Bron Logisal Salarisadministratie

Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *