Probeer niet zelf uw beschadigde systeem op te starten

Bij data en raid recovery geldt altijd: hoe minder er al geprobeerd is, des te groter is de kans dat alle data weer volledig hersteld kunnen worden. Dat geldt zowel voor het reconstrueren van databanken als voor RAID Recovery van virtuele machines.
In de minder dan 5% van de gevallen waarin data niet meer kunnen worden hersteld, is dat vaak het gevolg van eerdere pogingen om zelf de problemen te verhelpen. In zeer uitzonderlijke gevallen is dataherstel in een RAID 5-systeem niet meer mogelijk in verband met fysieke beschadiging van de vaste schijven.
Meer weten over harde schijf reparatie:
raidrecoveryservice.nl
Tel : 0413-270314
E-mail: info@raidrecoveryservice.nl

Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *