Douchebak plaatsen zonder sloopwerk?

Badkamer Renovatie
Er is volop beweging op de verbouwings- en renovatiemarkt. Nu mensen op de kleintjes moeten letten ziet men vaker af van een totale vervanging en kiest men voor renovatie en kleinere ingrepen. Diverse bedrijven spelen hier slim op in door enkele laagdrempelige en betaalbare renovatievarianten aan te bieden.

Woningen ouder dan ongeveer 20 jaar zijn vaak opgeleverd met een sobere badkamer. Zo is er geen douchebak aanwezig, tenzij die er later in is geplaatst. Veel bewoners van deze woningen zien dat graag anders en zouden graag een douchebak plaatsen. In veel gevallen is het struikelblok dat men geen uitgebreide verbouwing over heeft voor een dergelijke kleine ingreep. In praktijk betekent dit dat douchebakken vaak pas geplaatst worden bij een grotere verbouwing of badkamer renovatie.

Er bestaan echter methoden om zonder sloopwerk douchebakken te plaatsen. Cruciaal hierbij is dat het tegelwerk niet wordt vervangen, hetgeen veel tijd en geld bespaart. De douchebak wordt gewoon over het tegelwerk geplaatst en vastgezet. Het resultaat doet er niet voor onder.

Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *