De trap bekleden van écht hout of laminaat is dé nieuwe manier om het interieur te verfraaien

De trap bekleden met overzettreden van écht hout of laminaat is dé nieuwe manier om het interieur te verfraaien. Reno Stairs® beschikt over de producten om de trap oud, lelijk of versleten om te toveren in een trap met allure. De overzettreden zijn geschikt voor zowel open als dichte trappen, recht of met een draai. De producten zijn gemaakt uit hoogwaardige, milieuvriendelijke materialen.

 

U kunt kiezen tussen maar liefst vijf verschillende traprenovatie systemen; vier van hout en één van laminaat. Alle soorten zijn geschikt voor zowel open als dichte trappen. Speciaal voor stalen (spil)trappen is er de WoodGarant®. Voor trappen die moeten voldoen aan speciale brandveiligheidseisen is er de gecertificeerde FlameGarant® overzettrede. Voor iedere lijn is er een ruime keus uit soorten en kleuren.

 

Door de eenvoud van het systeem is het voor de doe-het-zelver mogelijk om de treden zelf te monteren, maar de montage kan natuurlijk ook door de vakmensen van Reno Stairs® worden uitgevoerd.

 

Deze vakmensen bieden tevens de mogelijkheid om de trap te renoveren door middel van het SilenceGarant® montagesysteem . Zo wordt de trap niet alleen prachtig om te zien, maar wordt het geluidsniveau bij het belopen van de trap tevens tot een minimum gereduceerd en wordt deze kraakvrij gemaakt.

 

De vloer, het bordes of de overloop kunnen ook met hetzelfde hout of laminaat worden afgewerkt. Dit kan in exact dezelfde stijl als uw trap waardoor deze een natuurlijk geheel vormen. Om het geheel écht af te maken biedt Reno Stairs® ook bijpassende leuningen van hout of RVS. Ook kan stijlvolle ledverlichting in de leuning of trap worden verwerkt waardoor deze een prachtige uistraling krijgt.

 

Voor een offerte op maat komt Reno Stairs® graag vrijblijvend bij de klant langs. Op deze manier wordt de klant goed geïnformeerd en is het mogelijk alle mogelijke materialen en kleuren eens rustig te bekijken in de eigen omgeving. Via de website of 0228 564596 kan er een vrijblijvende afspraak worden gemaakt.

Bekijk ook eens  traprenovatie Utrecht , traprenovatie rotterdam , traprenovatie amsterdam en traprenovatie almere .

Meer weten over trapbekleding ? ga dan naar http://www.renostairs.nl 

Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *