Niet alle salarispakketten zijn hetzelfde.

Meestal wordt een salarispakket objectgeorienteerd gemaakt. Dat is vooral handig als het gaat om het opslaan van data en het bewerken van die data. Daarbij is verzamelen het doel. En het sorteren van data naar verschillende gezichtspunten.

In het salarispakket van LogiSal is het verrichten van functies het belangrijkst. U wilt loonaangiften gaan doen, of berekeningen maken, of een journaals printen. Dat zijn functies. LogiSal salarispakket is functie-gericht oftewel functioneel.

We kunnen het ook anders stellen: De meeste salarispakketten worden gebouwd door programmeurs die zich moeten verdiepen in wat het salarispakket eigenlijk moet doen. De analyse heet dat met een mooi woord. Sommige salarispakketten bewijzen dat dit niet altijd een goed uitgangspunt is.

LogiSal is gemaakt door belastingadviseurs die veel werken met de salarisadministratie. Mensen met voeten in de aarde, om het maar eens mooi te zeggen. Een salarispakket gemaakt door belastingadviseurs die het programmeren hebben moeten leren.

Daar doet u uw voordeel mee.

Bron: Logisal.nl

Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *