Een grote keuze in salarispakketten?

Een grote keuze in salarispakketten ?

In eerste instantie lijkt het aantal aanbieders van salarispakketten in Nederland groot. Maar als je de serieuze aanbieders voor het MKB en de Accountancy op een rij zet dan valt het aantal erg mee. Er zijn dan nog ongeveer 5 aanbieders van salarispakketten.

De meeste salarispakketten in Nederland doen hun werk goed. In elk geval het meeste werk wel. Het onderscheid tussen deze salarispakketten is dus subjectief. En dat is ook heel belangrijk. En de verschillen tussen die salarispakketten onderling in gebruikersvriendelijkheid is erg groot.

Ons advies is: Neem voor elk salarispakket in uw selectie een half uur de tijd. Na een half uur heeft een snelle indruk. Als u alle salarispakketten in uw selectie heeft gehad dan houdt u er 1 of 2 over waar u meer aandacht aan gaat schenken.

In functioneel opzicht zijn de verschillen ook groot. Zo is LogiSal een salarispakket wat uitgaat van de functie die u wilt verrichten, bijvoorbeeld loonaangiften doen of serieverwerken. In andere salarispakketten is meestal de administratie of de persoon het uitgangspunt.

Bron: Logisal.nl

Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *