Reno Stairs – Er is iets nieuws voor uw trap

Uw trap bekleden met Reno Stairs® overzettreden van écht hout of laminaat is dé nieuwe manier om uw interieur te verfraaien. Met Reno Stairs® beschikt u over het product om uw trap oud, lelijk of versleten om te toveren in een trap met allure.

 

De Reno Stairs® overzettreden zijn geschikt voor alle type trappen. De treden zijn gemaakt uit hoogwaardige, milieuvriendelijke materialen.

Door de eenvoud van het systeem is het voor de doe-het-zelver mogelijk om de treden zelf te monteren, maar u kunt de montage natuurlijk ook door vakmensen laten uitvoeren.

 

Ideaal voor nieuwbouw

In nieuwe huur- of koopwoningen is de trap meestal van vurenhout, voorzien van een witte grondverf… klaar om bekleed te worden met prachtige Reno Stairs® overzettreden, Reno Stairs® overzettreden zijn bij uitstek ideaal voor uw nieuwbouwwoning!

De keuze voor Reno Stairs® overzettreden is dé keuze voor een schitterende trap én jarenlang plezier. Een trap bekleden met Reno Stairs® is een goede investering en behoeft nooit meer opnieuw te worden bekleed! Dit is met vloerbedekking of welke andere oplossing dan ook, een heel ander verhaal.

 

Reno Stairs biedt u een hoogwaardig product dat niet alleen erg mooi, maar ook betaalbaar is! Gemiddeld liggen de prijzen zelfs ca. 40% lager dan die van de concurrent!

 

Meer informatie kunt u vinden op www.renostairs.nl en voor en geheel vrijblijvend advies op maat kan onze adviseur overdag of in de avonduren kosteloos bij u thuis komen. Hiervoor belt u de Reno Stairs® traprenovatie advieslijn 0228-563968.

 

Bij Bakker dé Houthandel, dé Reno Stairs®-dealer bij u in de buurt, kunt u in de uitgebreide showroom terecht voor een goed advies en daar kunt u ook alle mogelijkheden bekijken.

De showroom bestaat uit ca. 15 sfeervol met woonaccessoires aangeklede kamertjes, dus kom langs en doe boordevol ideeën en tips op!

 

Bakker dé Houthandel, Oosterwijzend 1a, 1616 LE Hoogkarspel

Geopend: ma t/m vrij 8.00 – 18.00uur en za. 8.00 – 17.00uur

Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *