Deze week: Afrika Cup en meer

Zo, dat was ons het weekje wel. Een zinderende Clasico in Barcelona (2-2) werd nog eens dik overgedaan door Feyenoord en Ajax (4-2). Daarnaast won Liverpool van Manchester United (2-1, winnende goal Kuijt) en werd Marokko uitgeschakeld in de Afrika Cup. Komende week wordt ook weer leuk, met het vervolg van de Afrika Cup, wedstrijden in de Spaanse beker, en natuurlijk heel veel competitievoetbal. We kijken vooruit.

Live quoteringen zijn er voor alle wedstrijden in de Afrika Cup. Met name de strijd om kwalificatie voor de volgende ronde tussen Mali (met Barcelona-speler Seydou Keita) en Guinee is spannend, woensdag om 19 uur. Marokko is al uitgeschakeld maar komt nog eenmaal in actie: dinsdagavond om 19 uur tegen Niger. Voor een overzicht van alle wedstrijden: download de Unibet TV App! Live quoteringen zijn er ook voor de Eredivisie (met o.a. Ajax – FC Utrecht en NEC – Feyenoord), en uit Engeland. Er zijn deze week twee speelronden in de Premier League. Midweek is het o.a. Swansea – Chelsea en Bolton – Arsenal, in het weekend Liverpool – Tottenham Hotspur en Chelsea – Manchester United. Quoteringen zijn er ook in het Spaanse bekertoernooi, met o.a. Valencia – Barcelona.

Beelden zijn er uit Spanje. Vanavond is het Osasuna – Atletico Madrid. In het weekend is het o.a. Getafe – Real Madrid en FC Barcelona – Real Sociedad. Voor Barca is het alle hens aan dek, nu de achterstand op koploper Real is opgelopen tot zeven punten. Beelden zijn er ook van de Franse Ligue 1 (met o.a. Paris Saint-Germain – Evian en Nancy – Rennes op zaterdagavond), de Italiaanse Serie A met Roma – Inter (zaterdagavond 20.45), en op zondagmiddag van de Belgische topper tussen Anderlecht en Racing Genk (14.30).

Meer wedden ?

Previous Article
Next Article