Deze week: Afrika Cup en El Clasico

Zoals gebruikelijk op maandag kijken we weer even vooruit naar het weekprogramma van Unibet. Afgelopen zaterdag is de Afrika Cup weer begonnen. Unibet heeft komende week live quoteringen voor alle wedstrijden, die op Eurosport te zien zijn. Zo staan maandagavond twee Arabische grootmachten, Marokko en Tunesie, tegenover elkaar. Bij Marokko doen veel spelers met een Nederlandse achtergrond mee. Donderdag is het Ivoorkust – Burkina Faso, terwijl zondag thuisland Equatoriaal Guinea in actie komt tegen Zambia. Voor een volledig overzicht van de wedstrijden in het toernooi om het Afrikaans kampioenschap: download de Unibet TV App!

Naast het Afrikaanse voetbalfeest zijn er ook weer live quoteringen voor de grote Europese competities. Zo is het zaterdagmiddag Liverpool – Manchester United, in de Premier League. Aftrap om kwart voor twee. Een dag later komt het geplaagde Arsenal in actie, thuis tegen Villa, om vijf uur. Ook op zondagmiddag (drie uur), met live quoteringen: Roma – Bologna en Lecce Inter. Live quoteringen zijn er ook weer voor de Eredivisie, met Feyenoord – Ajax als absolute kraker (zondagmiddag, half 1). Ook Twente – Groningen en PSV – Vitesse zijn interessante affiches.

Op woensdagavond is de grootste wedstrijd van de week: de return in de Copa del Rey, tussen Barcelona en Real Madrid. Barcelona zit op rozen na de 2-1 overwinning in Bernabeu, maar zal op zijn hoede moeten zijn. Live quoteringen zijn beschikbaar vanaf 22.00, evenals een ruim aanbod aan normale weddenschappen op deze Clasico!

Van een aantal wedstrijden uit de Serie A is ook beeld beschikbaar. Op zaterdagavond Catania – Parma en Juventus – Udinese, op zondag o.a. Milan – Cagliari. Beelden zijn er ook uit de Primera Division: op zaterdagavond spelen beide grootmachten. Real ontvangt Zaragoza (20 uur), terwijl Barcelona afreist naar Villarreal (22 uur). Komende week dus weer erg veel actie op Unibet!

Ga direct naar de  weddenschappen

Previous Article
Next Article