Deze week: bekervoetbal

Afgelopen week werden verschillende competities hervat, zoals de Spaanse en de Belgische. In Engeland heeft men geen winterstop gehad, en stug doorgevoetbald. Afgelopen vrijdag begon ook de Jupiler League weer. Deze week is het de beurt aan de Eredivisie en de Bundesliga, terwijl er ook in het bekertoernooi weer gevoetbald wordt.

Eerst de live quoteringen deze week. Na het staken van Ajax – AZ om de KNVB-beker werd besloten de wedstrijd in zijn geheel over te laten spelen, en wel donderdagmiddag 19 januari om 14.30. Ook in Spanje wordt gebekerd, en hoe: Barcelona gaat woensdag op bezoek bij Real Madrid, in de kwartfinale van de Copa del Rey. Op dezelfde dag staan Standard Luik – Lierse SK en AA Gent Lokeren op het programma, om de Beker van België. In het weekend zijn er live quoteringen van alle grote competities. De Eredivisie gaat verder, met o.a. AZ – Ajax en Vitesse – NEC, terwijl Borussia Monchengladbach en Bayern München de Bundesliga heropenen.

Streams zijn er ook weer voldoende. Vanavond zijn er beelden van Napoli – Bologna uit de Serie A, en Wigan – Manchester City uit de Premier League. Midweeks is er daarnaast zendtijd voor de Beker van Belgie (Standard – Lierse), de Franse Ligue 2, het Championship en de Australische A-league. In het weekend zijn er weer beelden uit o.a. Italië (met onder meer Cagliari – Fiorentina en Inter – Lazio), Belgie (Brugge – Mechelen) en Spanje (Real Madrid – Athletic Bilbao en Malaga – FC Barcelona).

Smartphone-bezitters kunnen de Unibet TV Guide downloaden. Met deze applicatie heeft u altijd een volledig overzicht van het aanbod aan live-streams en live-quoteringen beschikbaar, op elk gewenst moment!

Meer wedden op voetbal ?

Previous Article
Next Article