Deze week: voetbal!

2012 is begonnen. Hoewel de meeste Europese clubcompetities nog stil liggen heeft Unibet in de tweede week van het nieuwe jaar genoeg te bieden. In Engeland en Spanje wordt alvast lekker verder gevoetbald, en Unibet is erbij met live quoteringen en streams.

Vanavond zijn er live quoteringen voor Arsenal – Leeds United in de FA Cup. Dat geldt ook voor het midweekse programma in de Spaanse Copa del Rey, met o.a. op dinsdagavond Real Madrid – Malaga en op donderdag Barcelona – Osasuna. In Italie wordt er ook gebekerd: Roma – Fiorentina en Napoli – Cesena staan voor woensdagavond op de kalender.

In het weekend gaan de Serie A, de Premier League en de Primera Division verder. Streams zijn er van de Spaanse competitie. Op het programma staan Mallorca – Madrid, Sevilla – Espanyol, Barcelona – Betis en Gijon – Malaga. Live quoteringen zijn er voor de Premier League, met als grootste affiches Manchester United – Bolton, Swansea – Arsenal, Wigan – Manchester City en Tottenham Hotspur – Wolverhampton Wanderers. Daarnaast zijn er ook beelden uit de Franse Ligue 1 en de Schotse Premier League!

Ga direct naar de weddenschappen

Previous Article
Next Article