Zilverprijs en goudprijs al jaren het beste bij Goudaankoop.nl

Steeds meer mensen willen van hun oude zilver af. Dit komt bijvoorbeeld omdat oude juwelen niet meer gedragen worden of beschadigd zijn. Daar komt bij dat de zilverprijs op dit moment zeer hoog is waardoor dit hét moment is om uw zilver te verkopen.

 

Goudaankoop.nl is opgestart door een Haagse juwelier die het was opgevallen dat mensen met weinig verstand van de waarde van edelmetaal zich vaak in de luren laten leggen door groothandelaren die het opgekochte goud of zilver vervolgens voor een hogere zilverprijs door verkopen aan juweliers die er dan weer juwelen van maken. De verliezers zijn hier natuurlijk de juweliers en de klant.

 

Door uw zilver direct te verkopen aan een juwelier die niet de markt op gaat met uw edelmetaal maar er juist nieuwe juwelen van maakt, krijgt u een betere zilverprijs.

 

Meer informatie:

 

Goudaankoop
Hoflandplein 16
2525 HA Den Haag
info@goudaankoop.nl
070-3300445

Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *