Nu nieuw bij Goudaankoop.nl; sloopgoud opsturen per post!

Groothandelaren kopen in toenemende mate sloopgoud op van particulieren om er daarna de markt mee op te gaan. Voor particulieren is dat momenteel zeer interessant vanwege de hoge goudprijs. De inkoop van sloopgoud is ‘big business geworden’. Vooral voor de handelaren, want die krijgen op de internationale markt een beduidend hogere prijs voor het ingekochte sloopgoud dan die zij zelf betalen aan de particulier. Dit omdat juweliers op hun beurt juwelen maken van het oude goud die natuurlijk op hun beurt weer meer opbrengen.

 

Goudaankoop.nl is opgestart door een Haagse juwelier die het was opgevallen dat mensen met weinig verstand van de waarde van edelmetaal zich vaak in de luren laten leggen door groothandelaren die het ingekochte sloopgoud vervolgens voor een hogere goudprijs door verkopen aan juweliers die er dan weer juwelen van maken. De verliezers zijn hier natuurlijk de juweliers en de klant.

 

Door zelf de inkoop van sloopgoud in handen te nemen snijden hij en zijn klant als het ware de grote, internationale markt af. Goudaankoop.nl is minder kwijt aan de post inkoop sloopgoud goud en u als klant krijgt een betere prijs omdat de goudsmeden van Goudaankoop juwelen maken van uw sloopgoud.

 

Meer informatie:

 

Goudaankoop
Hoflandplein 16
2525 HA Den Haag
info@goudaankoop.nl
070-3300445

Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *