Inkoop goud? Juwelier Goudaankoop betaalt het beste dankzij unieke werkwijze

Groothandelaren kopen in toenemende mate goud op van particulieren om er daarna de markt mee op te gaan. Voor particulieren is dat momenteel zeer interessant vanwege de hoge goudprijs. De inkoop van goud is ‘big business geworden’. Vooral voor de handelaren, want die krijgen op de internationale markt een beduidend hogere prijs voor het ingekochte goud dan die zij zelf betalen aan de particulier. Dit omdat juweliers op hun beurt juwelen maken van het goud die een hogere verkoopwaarde vertegenwoordigen.

 

Een Haagse juwelier heeft die ontwikkeling gesignaleerd en biedt nu een unieke service aan. De inkoop van zijn goud doet hij nu direct bij de particulier. Dat wil zeggen: Klanten kunnen direct terecht met hun goud en zien dat middels een transparante berekening direct terug in cash. Sinds kort is het trouwens ook mogelijk om juwelen op te sturen per post. Inkoop goud? Dat gaat tegenwoordig via Goudaankoop.nl!

 

Meer informatie:

 

Goudaankoop
Hoflandplein 16
2525 HA Den Haag
info@goudaankoop.nl
070-3300445

Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *