Gewichtsconsulent Lisse – good4weight.nl

De feestdagen komen er weer aan!

De pepernoten en chocoladeletters met sinterklaas en kerstkransen, uitgebreide diners met kerst en niet te vergeten de oliebollen met oud en nieuw!

Wil je voor de feestdagen je gewicht al onder controle houden zodat je in januari niet drastisch hoeft te lijnen bel dan gelijk 06-15188188 of stuur een mail naar info@good4weight.nl.

Heb je geen zin om over je gewicht na te denken tijden de feestdagen maar wil je in januari serieus gezonder gaan eten en tegelijkertijd wat kilo’s kwijtraken dan kun je natuurlijk ook bellen!

Als gewichtsconsulent help ik je om een gezonder eetgedrag aan te leren en geef ik adviezen om overtollig gewicht kwijt te raken. Dit gebeurt niet met een crashdieet maar op een verantwoorde en gezonde manier. Na het bereiken van je streefgewicht is het de bedoeling dat je ook op je nieuwe gewicht blijft en niet dat de kilo’s er weer aanvliegen.

Beweging is erg belangrijk tijdens het afvallen. Zonder beweging gaat je lichaam in een spaarstand en gaat het gewicht er niet af. Het is echt niet nodig om direct lid te worden van een fitnessclub want ook in het dagelijkse leven kun je genoeg bewegen. Wil je hierover advies? Bel of mail voor een vrijblijvend kennismakingsconsult.

Kortom, ga je meteen beginnen of geef je de voorkeur om in januari te starten maak meteen een afspraak!

Ik sta voor je klaar en samen komen we tot een goed resultaat! 

Milanka Hoogervorst

Gewichtsconsulent Lisse

E-mail: info@good4weight.nl
Url:     www.good4weight.nl
Tel.     06–15188188

Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *