Duel tegen Lyon komt te vroeg voor De Jong

Gisteren sprak Frank de Boer nog de hoop uit dat Siem de Jong het duel tegen Olympique Lyon zou halen. Dan zou hij beduidend sneller dan verwacht terugkeren. Vandaag dempte de middenvelder zelf die hoop. Via twitter liet hij weten dat het steeds beter met hem gaat, maar dat hij het duel tegen Olympique Lyon nog niet zal halen.

Eriksson leidt Olympique Lyon – Ajax

Jonas Eriksson is door de UEFA aangewezen om dinsdag de ontmoeting in de UEFA Champions League tussen Olympique Ajax te leiden. De Zweedse scheidsrechter floot Ajax één keer eerder in een vriendschappelijk duel met Djurgardens IF in 2003. Eerder deze maand was hij scheidsrechter bij de oefeninterland Nederland – Zwitserland (0-0).

Vandaag lyon ajax live kijken? Binnenkort ook Ajax Real live

Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *