Deze week: Champions League

Zoals gebruikelijk geven wij op maandagochtend weer een overzicht van de activiteiten op Unibet voor de komende week. Afgelopen week was er veel interlandvoetbal, met voor Nederland teleurstellende uitslagen. Deze week is er weer Europees voetbal. Daarnaast zijn er weer beelden en streams van grote nationale competities.

Op dinsdag en woensdag zijn er live quoteringen voor alle wedstrijden in de Champions League. Op dinsdag neemt Ajax het in Frankrijk op tegen Lyon. Hoewel het vreselijk onrustig is in Amsterdam moet Ajax een resultaat halen om Europees te overwinteren. Ook Manchester – Benfica en Napoli – Manchester City staan op de rol. Een dag later is de kraker tussen AC Milan en FC Barcelona, evenals Valencia – Genk en Arsenal – Dortmund. Zoals gebruikelijk vergoedt Unibet alle weddenschappen op correcte score, HT/FT en eerste en laatste doelpuntenmaker wanneer de betreffende wedstrijd in 0-0 eindigt!

In het weekend gaan de nationale competities weer verder. Zo zijn er onder andere beelden en quoteringen uit de Spaanse Primera Division, met Real Madrid – Atletico Madrid en Getafe – Barcelona. Uit Italië is Lazio – Juventus te zien. Live quoteringen zijn er ook weer van de wedstrijden in de Eredivisie, met onder meer AZ – FC Utrecht (vrijdag), PSV – Groningen (zaterdag), en NEC – Ajax, Twente – Vitesse en Excelsior – Den Haag (zondag).

Direct wedden op voetbal ?

Previous Article
Next Article