Deze week: CL en UFC

Het is weer maandag, en dat betekent een vooruitblik op de komende voetbalweek bij Unibet. Na een week vol met midweeks bekervoetbal staat er komende week weer Europees voetbal op het programma. Op Unibet is er weer ruim aanbod van live streams en live quoteringen, met deze week een bijzonder extraatje.

Voor de Champions League geldt weer de ‘0-0 is geld terug’-actie. Alle verliezende weddenschappen op de Correcte Score, Halfime/Fulltime score en de eerste/laatste doelpuntenmaker zullen voor elke wedstrijd in de Champions League die op 0-0 eindigt worden terugbetaald. Wedden op de Champions League is daarom extra aantrekkelijk. Op het programma staan o.a. Ajax – Zagreb, Viktoria Plzen – Barcelona en Lyon – Madrid. Op donderdagavond komen in de Europa League Nederlandse ploegen in actie: PSV – Hapoel Tel Aviv, Austria Wien – AZ en Twente – Odense.

In het weekend zijn er streams van vele topwedstrijden, zoals Napoli – Juventus in de Serie A, Madrid – Osasuna en Athletic Bilbao – FC Barcelona in de Primera Division en Bordeaux – PSG in de Ligue 1. Ook zijn er beelden van de Belgische, Amerikaanse en Russische competitie.

Als extra biedt Unibet als eerste en enige bookmaker ooit live odds aan voor de Ultimate Fighting Championship, de UFC. Zaterdagavond is er een groot evenement in Birmingham, en Unibet biedt live quoteringen aan op de match tussen de Amerikaan Chris Leben en Diego Nunez uit Brazilie. Profiteer van deze unieke gelegenheid, bij Unibet!

Ga direct naar de voetbalweddenschappen

Previous Article
Next Article