Logisal Salaris Nieuws Oktober 2011

Loonbelastingverklaring must

Controleert u svp even of u wel een loonbelastingverklaring heeft van elke werknemer?De sanctie is 52% (anoniementarief) en dit komt steeds vaker voor! Dat is toch wel erg veel geld en gemakkelijk te voorkomen.Wilt u een loonbelastingverklaring downloaden? Klik hier voor de loonbelastingverklaring v…

Eigenriscodrager worden?

Onder de huidige regelgeving kunt u twee maal per jaar (1 januari en 1 juli) eigenrisicodrager voor de WGA en/of Ziektewet worden. Terug keren naar de publieke verzekeringen kan ook per deze data’s.  Indien u per deze data’s wilt overstappen dan dient u dit minimaal 13 weken van te …

Aangiftetijdvak wijzigen 2012

Betaald u nu salaris aan uw medewerkers per maand uit maar is het praktischer om per 4 weken uit te betalen, of andersom? Dat kan! U dient een wijzigingsformulier downloaden op de site van de belastingdienst. Het wijzigingsformulier moet uiterlijk 14 december 2011 door de belastingdienst zijn ontvan…

Cursus

De volgende cursus is woensdag 14 december in Leusden. Op die dag leert u van 10.00 tot 16.00 uur Werken met LogiSal. En dat voor maar € 249 inclusief lunch!Boek snel! Programma bekijken.Cursus bestellen.

Levensloop blijft bestaan

In het bericht van 27 september over de vitaliteitsregeling 2013 hebben wij gemeld dat de levensloopregeling alleen open zou blijven in 2012 voor werknemers met een positief saldo en in 2013 voor werknemers die op 31-12-2012 de leeftijd van 58 jaar hebben bereikt. Na overleg met de vakbeweging over …

Lagere bijtelling auto

Vanaf 1 juli 2012 worden de normen voor een zuinige auto aangescherpt. De tariefbepalende CO-2 grenzen worden verlaagd. Het zou kunnen betekenen dat u voor uw huidige auto na 1 juli 2012 niet meer in aanmerking komt voor de lagere bijtelling en u meer moet gaan betalen. Dat is gelukkig niet zo. Deze…

De jaarloonopgaaf belastingdienst

De Belastingdienst mag u ook volgende jaren nog vragen een jaarloonopgaaf te doen. Deze regeling wordt met 3 jaar verlengd tot 2015. Dit is besloten vanwege het sneller kunnen verwerken van de loonaangiftes. Over het jaar 2010 is bij minder dan 1% van de inhoudingsplichtigen gevraagd een jaarloonopg…

Aangeboden door Logisal Salarissoftware

 

Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *