Deze week: meer interlands

Deze dagen staan in het teken van EK-kwalificatiewedstrijden. Afgelopen weekeinde was het eerste deel van het tweeluik. Dinsdagavond vallen de laatste beslissingen: wie mogen er naar het EK in Polen en Oekraïne, en wie niet? Unibet biedt voor de beslissende duels streams en live quoteringen aan.

België staat tweede, met 1 punt voorsprong op Turkije. De zuiderbuur reist echter af naar het ijzersterke Duitsland, terwijl Turkije Azerbeidzjan op bezoek krijgt. Voor België zijn er live quoteringen, voor Turkije live beelden. Beelden zijn er ook van Ierland – Armenië. Het verrassende Armenië kan zich plaatsen door van Ierland te winnen en tweede te worden achter het zo goed als geplaatste Rusland van Dick Advocaat. Daarnaast zijn er live beelden van o.a. Litouwen – Tsjechië, Slovenië – Servië en Noorwegen – Cyprus.

In het weekend is er weer ‘gewoon’ clubvoetbal, met live quoteringen en streams van alle grote grote competities. Zo is o.a. de Belgische topper tussen Anderlecht en Standard te zien, evenals Barcelona – Santander, Madrid – Betis Sevilla, en de Romeinse derby tussen Lazio en AS Roma.

Zoals gebruikelijk kan er ook weer live ingezet worden op de eigen Eredivisie, met onder meer PSV – FC Utrecht en NEC – Vitesse. Voetballiefhebbers hebben dus een drukke week voor de boeg!

Ga direct naar de weddenschappen of neem een kijkje in in ons online casino .

Previous Article
Next Article