Deze week: KNVB-beker en meer

Afgelopen week was er een hoop voetbal, met de Champions League en PSV – Ajax als hoogtepunten. Komende week staat er weer veel voetbal op het programma, en Unibet heeft zoals gebruikelijk weer live odds en live beelden. Een kleine vooruitblik.

In een week zonder Europees voetbal hoeft niemand zich te vervelen. Er staat een volledige speelronde in de KNVB-beker op het programma. Live quoteringen zijn beschikbaar voor o.a. Feyenoord – AGOVV (dinsdag), De Graafschap – FC Utrecht (woensdag) en AZ – FC Groningen (donderdag). Daarnaast is er een volledige speelronde in de Serie A, en in de Engelse Carling Cup.

Wie daar niet genoeg aan heeft kan deze week bij Unibet ook nog terecht voor beelden van de Franse Ligue 1, de Beker van Belgie, en een dubbele speelronde in de Primera Division. Barcelona en Real Madrid komen deze week twee keer in actie. Daarbij springt Valencia – FC Barcelona van woensdagavond (22 uur) het meest in het oog. Liefhebbers hoeven zich dus ook deze week geen moment te vervelen!

Volg deze link voor Champions League weddenchappen of peel online casino games bij Unibet.

Previous Article
Next Article