Deze week: Betweters zijn terug!

De Betweters zijn terug! Nadat Koert Westerman en Hugo Borst vorige week al het live commentaar deden bij Finland – Nederland (0-2), zullen ze woensdag weer hun voorspelling doen voor het komende voetbalweekeinde. Unibet heeft ook dit seizoen weer een ruim aanbod aan live weddenschappen en live beelden. Een klein vooruitzicht.

Wat live wedden betreft springt de start van de Champions League in het oog. Op dinsdag opent het miljoenenbal met FC Barcelona – AC Milan, terwijl op woensdag Lyon op bezoek komt bij Ajax. Manchester City en Napoli debuteren in een onderling duel, terwijl finalist van vorig seizoen Manchester United op bezoek gaat bij Benfica. Op donderdag is er veel Nederlandse actie in de Europa League: PSV – Legia Warschau, AZ – Malmo FF en Fulham – FC Twente. In het weekend is een live weddenschap plaatsen mogelijk bij wedstrijden in de Serie A, de Primera Division, de Premier League en de eigen Eredivisie.

Wie hier niet genoeg aan heeft kan komende week live beelden bekijken van verschillende voetbalcompetities. Zo komen o.a. aan bod: de Russische Premjer Liga, de Deense en Zweedse competitie, de Amerikaanse MLS, en de Copa Sudamericana. In het weekend staan de mooiste wedstrijden op het programma, met onder meer FC Barcelona – Osasuna (zaterdag, 20 uur), Internazionale – Roma (zaterdag, 20.45) en Levante – Real (zondag, 20 uur). De grootste kraker van het weekend is de Schotse Old Firm. Zondagmiddag om half 2 trappen Rangers en Celtic af op Ibrox Park.

De nationale voetbalcompetities zijn begonnen, de Champions League staat op het punt van beginnen en de Betweters zijn terug. Kortom: het voetbalseizoen 2011 – 2012 is eindelijk in volle gang!

Volg deze link voor weddenchappen of speel casino games en ontvang een bonus.

Previous Article
Next Article