Finland – Nederland met commentaar van Hugo Borst

Hugo Borst zal samen met Koert Westerman het commentaar verzorgen bij de EK-kwalificatiewedstrijd Finland – Nederland op dinsdag 6 september. De interland is namelijk live en gratis te bekijken via www.unibet.nl, waar direct live gewed kan worden op bijvoorbeeld de ruststand, wie de eerste goal scoort en natuurlijk de uitslag. Als eigenzinnig voetbalvoorspel-duo ‘De Betweters’, zullen de beide heren hun ongezouten commentaar dan ook peperen met weldoordachte wedtips.

 

Dat Borst en Westerman samen commentaar geven, is niet zo verwonderlijk. Als ‘De Betweters’ etaleren zij in hun online videocolumn al drie seizoenen hun voetbalkennis, vol ongezouten meningen, scherpe kritiek en een gezonde dosis humor. Bovendien voorspellen ze met een knipoog de uitslagen van de belangrijkste voetbalwedstrijden.

 

Voor Borst – die begin dit jaar per direct stopte met zijn uiteenlopende televisie- en columnwerk – is dit de eerste keer dat hij een belangrijke voetbalwedstrijd van live commentaar zal voorzien. Westerman heeft als vaste commentator van de Jupiler League en de KNVB beker meer ervaring. De combinatie zal ongetwijfeld voor hilarische momenten zorgen. Borst heeft er in ieder geval het volste vertrouwen in. ‘Ik ben de nieuwe Koert Westerman. Ik ga een carrière switch maken!’ Aldus Borst.

 

Unibet heeft de rechten gekocht om Finland – Nederland via internet uit te zenden. Via een pop up is de wedstrijd live te volgen op de site. Iedereen die geregistreerd is bij Unibet en geld op zijn account heeft staan, kan de wedstrijd geheel gratis bekijken. Wedden is niet verplicht, maar het maakt de kwalificatiewedstrijd natuurlijk wel spannender en leuker. Helemaal met de live wedtips van de eigenzinnige Betweters erbij!


Kijk voor meer informatie op www.finlandnederland.nl
 . Bekijk ook eens ons online casino en ontvang een bonus van 100 euro.

Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *