Live online kijken en wedden op EK-kwalificatiewedstrijd

Hugo Borst commentator Finland – Nederland

Hugo Borst zal samen met Koert Westerman het commentaar verzorgen bij de EK-kwalificatiewedstrijd Finland – Nederland op dinsdag 6 september. De interland is live en gratis te bekijken via www.unibet.nl. Daarnaast kan er live gewed worden op bijvoorbeeld wie de eerste goal scoort, de ruststand én… zal Sneijder een doelpunt maken?

Unibet heeft de rechten gekocht om Finland – Nederland via internet uit te zenden. Via een pop up is de wedstrijd te volgen op de site. Iedereen die geregistreerd is bij Unibet en geld op zijn account heeft staan, kan de wedstrijd bekijken. Wedden is niet verplicht, maar het maakt het natuurlijk wel leuker. Naast Finland – Nederland zijn er natuurlijk ook andere wedstrijden te bekijken.

Ongezouten mening
Dat Borst en Westerman samen commentaar geven, is niet zo verwonderlijk. Als De Betweters etaleren zij al drie seizoenen hun voetbalkennis en geven zij hun ongezouten mening over allerlei voetbalzaken. Bovendien voorspellen ze met een knipoog via hun videostreams uitslagen van de belangrijkste voetbalwedstrijden. Vanaf 13 september zijn ze weer helemaal terug met hun wekelijkse uitzending.

Kijk voor meer informatie op www.finlandnederland.nl

 

Previous Article
Next Article