Evans en Contador strijden om eindzege Tour

Bookmaker: Nederlanders kansloos op Alpe d’Huez

 

Malta, 21 juli 2011 – Zal na Gert-Jan Theunisse in 1989 eindelijk weer eens een Nederlander winnen op de ‘oranje gekleurde’ Alpe d’Huez? Volgens bookmaker Unibet is die kans te verwaarlozen. Nee, de rit wordt niet gewonnen door een Nederlander staat 1,05 genoteerd. En ja, dat gebeurt wel, 8,00. “Jammer, we hadden het graag anders gezien, maar onze experts verwachten wederom geen oranje succes op de ‘Nederlandse berg’”, aldus een woordvoerder van Unibet. Mag de natie dan misschien nog hopen op een ander dagsucces in de laatste dagen van deze Tour? Op basis van de noteringen zit er wellicht een Nederlandse etappezege in. Nee, 1,22. Ja, 3,75.

 

Voorafgaand aan de Tour was alle hoop gevestigd op Robert Gesink. Ook de gokkers zagen een podiumplaats voor hem. Maar mede door zijn val verdwenen alle uitzichten op een goede eindklassering.

Momenteel zijn Evans (2,00) en Contador (2,10) dé favorieten voor de eindzege, met dus een lichte voorsprong voor de Australiër. Voeckler, nu nog rijdend in het geel, is zo goed als afgehaakt. De bookmakers geven hem geen kans (25,00). Ook Andy Schleck maakt weinig kans om de Tour te winnen (9,00). Voor het puntenklassement is en blijft Mark Cavendish afgetekend favoriet (1,10). De bergtrui wordt een prooi voor Sanchez (1,70), al heeft de Belg Vanendert (2,30) zeker nog een kans.

 

Live wedden op de Tour tot Parijs

De noteringen staan offline gedurende de etappes tussen 14.00 en 18.00 uur. Wel kan er nog tot en met Parijs live gewed worden op de Tour via de site van Unibet. Kijk voor alle noteringen en weddenschappen op www.unibet.com.

 

Alle ‘Tour’-weddenschappen zijn te vinden op www.unibet.com onder menu ‘Wedden’ >’Wielrennen’ > ‘Tour’

Bent u een nieuwe klant? Dan krijgt u € 100 bonus. Meer weten? Ga naar ons online casino voor meer informatie 

Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *