KSML heeft eigen webshop

Om klanten nog meer tegemoet te komen heeft KSML, Kraanservice en Montage Leeuwarden bv, onlangs haar webshop hijsgereedschap geopend. Als totaalleverancier van topkwaliteit hijsgereedschap, kan KSML uw hijsgereedschap ook onderhouden en inspecteren.
Op deze webshop vindt u onze standaard kwaliteitsproducten. De webshop van KSML is een gevolg van de uitbreiding van KSML voor wat betreft Serviceverlening.  Naast hijsgereedschap kunt u bij KSML ook terecht voor onderhoud, reparaties en modernisering van uw hijskranen. KSML levert een totaal service pakket in met name Benelux en Duitsland, waarbij de storingsdienst 24/7 niet kan ontbreken.

KSML, uw partner in Hijstechniek! >> Ga direct naar onze webshop

Logo 

Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *