Geen streakers, wel regen op Wimbledon

Londen, 15 juni 2011 – Maandag gaat de 125ste editie van Wimbledon van start. De enige Grand Slam die op gras gespeeld wordt, staat altijd garant voor spektakel, verrassingen en … regenpauzes! Ook dit jaar zal dat volgens de Unibet bookmakers niet anders zijn. De buren van het tornooi – de Unibet kantoren bevinden zich ook in Wimbledon – hebben dan ook een hele reeks weddenschappen geopend rond het oudste tennistornooi ter wereld.
 
Regen
Wie Engeland zegt, zegt regen. Een wedstrijd op Wimbledon kan dan ook over verschillende dagen verspreid gespeeld worden. Dat de regen ook dit jaar zijn rol zal spelen lijkt voor de Unibet bookmakers vanzelfsprekend. Wie denkt dat het een droge editie wordt, zonder ook maar 1 regenpauze, kan een heel goede zaak doen: elke juist ingezette euro levert er dan 14 op!

Streakers
Ook in de beveiliging hebben de bookmakers het nodige vertrouwen. Uit de notering van 12 tegen 1 blijkt dat ze absoluut geen streakers verwachten op één van de courts dit jaar. Misschien toch een vriend overtuigen?

En het sportieve…
Bij de mannen zijn Nadal en Federer de favorieten, beide staan genoteerd aan 3,40 tegen 1. Djokovic volgt op de voet aan 4 tegen 1. Optimisten die Xavier Malisse zien verrassen kunnen met een notering van 1000 tegen 1 een heel mooie slag slaan! Bij de vrouwen ligt het wat meer open: Sharapova is licht favoriet aan 5,40 tegen 1, op de voet gevolgd door Serena Williams. De top 3 wordt vervolledigd door Na Li (8,40 tegen 1). Clijsters staat 4de aan 9 tegen 1. Wie denkt dat Kim sportieve revange zal nemen na haar vroege uitschakeling op Roland Garros kan dus zijn inzet vernegenvoudigen!

Ga direct naar de tennisweddenschappen

Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *