Deze week: bekerfinale en CL

Deze week is er op Unibet weer een ruim aanbod aan live streams en live weddenschappen. In verschillende competities gaan beslissingen vallen. Zo staat de bekerfinale tussen Ajax en FC Twente op het programma, terwijl er ook een belangrijke speelronde in de Belgische play-offs afgewerkt wordt. Midweeks is er Europees voetbal. Livestreams zijn er deze week van onder meer de Belgische play-offs. Landskampioen Anderlecht kwam dit weekend thuis tegen Club Brugge niet verder dan een 0-0, en staat inmiddels drie punten achter op koploper Racing Genk. Vrijdagavond ontmoeten deze ploegen elkaar in de Genkse Cristal Arena, en Unibet is er vanaf half negen bij. Daarnaast zijn er beelden uit de Italiaanse Serie A, de Turkse competitie en de Portugese Liga Sagres. Liefhebbers kijken echter vooral uit naar het midweeks programma aan Europees voetbal.

Dinsdagavond is de vijfde en laatste Clasico van dit seizoen, wanneer Real Madrid in Barcelona een 0-2 nederlaag moet goedmaken. Dit zal het moeten doen zonder Mourinho, Pepe en Carvalho, die na wangedrag in de heenwedstrijd een schorsing te wachten staat. Op woensdag strijdt Schalke ’04 op Old Trafford voor zijn laatste kans, al is het seizoen voor de Koningsblauen al geslaagd met een halve finaleplaats in de Champions League. Op donderdag zijn de halve finales in de Europa League. Villarreal moet in eigen huis met vier goals verschil winnen van Porto om nog naar de finale te kunnen, terwijl Benfica afreist naar Sporting Braga om in een Portugees onderonsje uit te maken wie de laatste finalist wordt. Benfica won het heenduel met 2-1. Live inzetten is ook nu weer mogelijk! Op zondag staat als toetje de bekerfinale op het programma. Ajax en Twente verdelen dit seizoen onderling de prijzen in het Nederlandse voetbal, te beginnen met de KNVB Beker. Vorig seizoen won Ajax de beker, na een finale over twee wedstrijden tegen Feyenoord, terwijl Twente kampioen werd. De finale van de beker is de eerste van twee ontmoetingen tussen de ploegen, en uiteraard is er de gelegenheid hier live op te wedden!

Volg deze link voor meer voetbalweddenschappen

Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *