Unibet inmiddels gestopt met weddenschap ‘wie haalt WK binnen’

Nederland heeft geen schijn van kans meer,WK 2018 naar Engeland

Malta, 11 november 2010 – Het WK 2018 gaat naar Engeland. De combinatie Nederland/België grijpt er volledig naast. Zo blijkt uit de laatste noteringen van bookmaker Unibet. De kans dat Engeland het WK binnensleept, is zo groot dat Unibet, net als andere bookmakers, inmiddels is gestopt met het aannemen van weddenschappen ‘wie het WK zal binnenhalen’. “Dergelijke maatregelen worden genomen wanneer iets bijna zeker is. Zoals nu dus bij het zo goed als zeker binnenslepen van het WK door Engeland”,  aldus een woordvoerder van Unibet.
De laatste noteringen waren: Engeland (1,70), gevolgd door Rusland (2,60) en Spanje/Portugal (6,00). Nederland staat daar ver onder met een notering van 25,00.

Nog niet zo lang geleden, was Nederland nog samen met Engeland een van de grote kanshebbers. Zo was FIFA-voorzitter Blatter onder de indruk van de manier waarop het HollandBelgium Bid het bidbook presenteerde. Op de fiets, en in aanwezigheid van oud-topspelers als Gullit en Cruijff. Bovendien moest de voorzitter van de Engelse voetbalbond een aantal maanden geleden nog opstappen na zijn uitlatingen over mogelijke corruptie in concurrerende landen. Dat vertaalde zich naar een minder kansrijke positie voor Engeland, maar inmiddels heeft de tijd alles ingehaald en staan onze overzeese buren fier bovenaan.

Figurantenrol
Nederland speelt nu nog slechts een figurantenrol. “Jammer dat Nederland amper kans meer maakt”, zegt een woordvoerder van Unibet. “Zeker als je ziet dat 40% van de Nederlandse gokkers hun geld had ingezet op de kandidatuur van Nederland/België.”

Op 2 december 2010 maakt de FIFA bekend wie het WK 2018 mag organiseren.

Ga naar direct naar de weddenschappen van Unibet

Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *