Italiaanse topwedstrijden nu live op nl.unibet.com

Gratis kijken naar en wedden op de Serie A, Primera Division en Eredivisie!

 

Malta, 26 augustus 2010 – Ook benieuwd of sterspeler Wesley Sneijder, genomineerd voor beste Europese voetballer van het jaar, met de nieuwe trainer Benitez wederom landskampioen met Inter Milan wordt? Hij en alle andere sterren uit de Italiaanse Serie A zijn vanaf nu live te bewonderen op nl.unibet.com. Het online wedkantoor heeft de rechten verworven voor het live online uitzenden van zo’n  207 wedstrijden in de Italiaanse competitie.

 

Al deze wedstrijden zijn live en gratis te bekijken via nl.unibet.com. Elke voetballiefhebber kan zich simpel registreren bij Unibet en vervolgens alle wedstrijden online bekijken. Tijdens de wedstrijden kan er ook live gewed worden op onder meer welke ploeg de volgende goal maakt, het aantal doelpunten, wie de volgende corners neemt en welke speler het eerst scoort. 

 

380 x Primera Division
Naast de Serie A heeft Unibet voor het tweede jaar ook de rechten voor de Primera Division (alle 380 wedstrijden). Zal Mourinho
(The Magnificent One) met Rafael van der Vaart zijn kunstje weer flikken? Of gooien Messi en David Villa met Barcelona roet in het eten? En hoe gaat Valencia met Maduro het doen?

Komend weekeinde staan ondermeer AC Milan – Lecce, Inter Milan – Bologna, Racing Santander – Barcelona en Mallorca – Real Madrid op het programma. De noteringen laten zien dat Barcelona  met de nieuwe aankopen, en als huidige landskampioen, licht favoriet is (1,75) voor de titel. Real Madrid staat 2,10 genoteerd.

 

Ook Eredivie
Unibet kan zich inmiddels de grootste online sportzender van Europa noemen. Want naast de Serie A heeft het online wedkantoor zich ook verzekerd van de online rechten van andere competities, waaronder de Belgische Jupiler Pro League, het Engelse Championship, de Portugese Super Liga,de Braziliaanse Campeonato Brasilleiro en de Major League Soccer (Verenigde Staten). De websitebezoeker kan ook kijken naar en
wedden op wedstrijden uit de Copa Libertadores (Latijns-Amerikaanse Champions League) en diverse kwalificatiewedstrijden voor de Champions League, Europa League en Euro 2012. Als klap op de vuurpijl kunnen Unibet-spelers buiten Nederland nu ook de wedstrijden van de Eredivisie live volgen. Dus Nederlanders die op vakantie of in het buitenland zijn, kunnen hun favoriete club vanaf nu overal in Europa volg

 

De uitzendingen en live weddenschappen zijn te vinden op https://nl.unibet.com/livebetting/flash.do. Ook kan de sportliefhebber surfen naar nl.unibet.com  en vervolgens op ‘live wedden’ klikken.

 

Noot voor de redactie, niet voor publicatie

Voor meer informatie:

Esther Janssen, Bijl partners in public relations
tel. (010) 284 29 29, e-mail: e.janssen@bijlpr.nl

Over Unibet

Unibet is een online wedkantoor. Het is opgericht in 1997 en staat genoteerd aan de beurs (NASDAQ OMX Nordic Exchange) van Stockholm.

Unibet is een van de grootste, private, online wedkantoren in Europa en biedt diensten in 27 talen aan via  nl unibet.com.

Momenteel heeft Unibet meer dan 4,7 miljoen klanten in meer dan honderd landen. Unibet is lid van de EGBA (European Gaming and Betting Association), RGA (Remote Gambling Association) in Groot-Brittannië en is gecertificeerd door eCOGRA (eCommerce and Online Gaming Regulation and Association) voor verantwoord en eerlijk wedden.

 

In december 2007 heeft Unibet Maria Holdings, de grootste online bingo aanbieder in Scandinavië – www.mariabingo.com  -, overgenomen. En in april 2009 heeft Unibet de grootste paardenrace-portal van Scandinavië, Travnet, overgenomen. Meer informatie over Unibet is te vinden op nl.unibet.com of www.unibetgroupplc.com.

 

Unibet heeft in 2009 twee eGR Awards in de wacht gesleept. Het wedkantoor is uitgeroepen tot European Sports Betting Operator of the Year en tot Europese Live Gaming Operator of the Year.

Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *