Wed jij op Bayern en de Nederlanders dit jaar?

Bayern (3,50) lijkt dit jaar de te kloppen ploeg. Wed jij op Bayern en de Nederlanders dit jaar? De notering voor Werder Bremen (6,00) en Schalke (8,00) tonen aan dat dit gevaarlijke outsiders zijn. Bij Unibet wedden op de Bundesliga is natuurlijk leuk. Je verdubbelt de spanning en je bent het hele seizoen extra betrokken bij de prestaties van de favorieten.

Er zijn dit jaar maar liefst 12 Nederlanders actief in de Bundesliga. Hierdoor is het natuurlijk extra leuk om te wedden bij Unibet op deze competitie. Robben en van Bommel kunnen terugkijken op een goed WK. Van Gaal zal minder blij zijn met de extra wedstrijden van zijn sterspelers. Ook de Duitse internationals kwamen erg ver. We zijn benieuwd of ze allemaal fit aan het seizoen beginnen. Robben lijkt er nu al weer een poos uit te liggen, maar misschien herstelt hij net zo voorspoedig als bij Oranje. Spectaculaire aankopen werden in Beieren niet gedaan. Op dat gebied hebben vooral Borussia Dortmund (maar liefst 80 miljoen) en Schalke 04 zich doen gelden.

Ook zijn we benieuwd wat outsiders zoals Hamburger SV en Leverkussen zullen gaan doen. Het belooft een spannende competitie te worden, die zoals gewoonlijk, spannend blijft tot de laatste speelronden. Het kan alle kanten uit en veel ploegen zullen zich bovenin willen mengen.

Online wedden doe je het hele jaar door bij Unibet. Vanaf deze zaterdag. Spanning gegarandeerd!

Previous Article
Next Article