Webteksten corrigeren

De tekst op uw website moet binnen een paar seconden de aandacht van uw doelgroep trekken. Heeft de lezer onvoldoende aandacht voor uw boodschap, dan gaat hij met één muisklik snel weer op zoek naar andere informatie die hem beter bevalt. Daarom moet uw tekst optimaal zijn, op alle gebieden. Veel webteksten bevatten echter taalfouten of zijn qua zinsopbouw niet correct.

Kitty Terpstra van Kitty Corrects corrigeert en redigeert webteksten, zodat uw website een professionele uitstraling krijgt. Misschien is het niet helemaal terecht, maar als u perfect Nederlands schrijft op uw site, denken (potentiële) klanten al gauw dat u op andere gebieden ook goed zult scoren. Het gaat om de eerste indruk die u maakt, die moet uitstekend zijn.

Kijk voor meer informatie of voor de tarieven op www.kittycorrects.nl of stuur een e-mail naar kitty.corrects@planet.nl.

Previous Article
Next Article