Maria geeft beautybonnen van 100 EUR weg!

De zomer is alweer bijna voorbij, en je bent waarschijnlijk net terug van vakantie! Maria Bingo weet heel goed dat je na je vakantie last kunt hebben van de after – vakantie dip, en wil jou extra verwennen. Daarom geven we beautybonnen weg, zodat jij (weer) lekker een dagje kunt genieten en ontspannen!

We verloten 3 Beautybonnen elk t.w.v. 100 EUR onder al onze Nederlandse leden die van 13 augustus  t/m 10 oktober  23.59 een storting maken van ten minste 5 Euro.

Maak gebruik van de faciliteiten van de thermencentra, neem een lichaamsmassage, of heb je liever een luxe beautybehandeling? Met de beautybonnen, die je geheel naar eigen keuze kunt verzilveren, heb je veel mogelijkheden om je in de watten te laten leggen.

Maak dus een storting en ga lekker spelen, want je hoeft hier niets meer voor te doen; Je doet dan namelijk automatisch mee.

Geen lid van Maria Bingo? Registreer je snel, want ook jij maakt dan kans op deze geweldige prijzen! Klik hier om een rekening aan te maken.

Veel plezier!

Voorwaarden en bepalingen
Deze actie loopt van 13 augustus  t/m 10 oktober 2010 23.59. Iedereen die gedurende deze periode een storting maakt van ten minste 5 Euro, en  deze ook inzet,  maakt automatisch kans op de prijs. De winnaar wordt op 15 oktober bekend gemaakt. De prijs omvat: 3 x Beautybonnen elk t.w.v. 100 euro van de thermen & beauty groep in Nederland, met 13 aangesloten luxe thermencentra. Elke speler maakt kans op 1 Beautybon!  De prijs is niet overdraagbaar of inwisselbaar voor geld. Spelers moeten tenminste 18 of ouder zijn om te mogen deelnemen aan deze actie. We hebben het recht om de voorwaarden van deze promotie op ieder moment aan te passen. Algemene Maria voorwaarden en bepalingen zijn van toepassing.

Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *