Bookmaker: Ajax titelkandidaat nr.1, Suarez topscorer

Seizoen 2010 – 2011: Barcelona wint Champions League

Malta, 2 augustus 2010 – Met de trefzekere spitsen Suarez én El Hamdaoui binnen de gelederen is Ajax volgens bookmaker Unibet titelkandidaat nr. 1 in het voetbalseizoen 2010 – 2011. Vrijdag 6 augustus gaat de nieuwe competitie van start. De Amsterdammers staan 2,40 genoteerd op nl.unibet.com. PSV is de belangrijkste concurrent (3,00). De huidige kampioen, FC Twente, moet het doen met een derde plaats (6,50). AZ staat vierde, nog boven Feyenoord (15,00), met een notering van 12,00. Suarez wordt getipt als dé topscorer van de eredivisie (2,75). Gevolgd door Ruiz (5,50) en de nieuwe aanwinst van PSV, Marcus Berg (6,50). Excelsior mag na een seizoen eredivisie weer terug naar een lager podium.

Ook in het buitenland staan de competities op het punt van beginnen. In Duitsland wordt de prijzenkast van Bayern München verder aangevuld. Ook dit jaar is de ploeg van Van Gaal de grootste kanshebber op de titel (1,55) en heeft het de beste papieren in handen om de DFB Pokal te winnen. In Engeland strijden Chelsea (2,50) en Manchester United (3,25) om plaats 1. En in Spanje blijft Real Madrid (2,05) maar achter de feiten aanlopen. Barcelona (1,70) is dé favoriet om de titel binnen te slepen in de Primera Division.

‘Spanje boven’ in de Champions League

Spanje maakt in Europa de dienst uit. Na het gewonnen WK, zijn ook de Spaanse clubteams de belangrijkste kandidaten om de Champions League te winnen. Barcelona geldt hier als grootste kanshebber om de beker met de grote oren in de wacht te slepen (4,50). Maar ook Real Madrid, met Mourinho aan het roer, wordt als belangrijke kandidaat getipt (5,50). Inter Milaan, met Wesley Sneijder, komt niet verder dan een notering van 12,50 en moet ook nog Chelsea en Manchester United boven zich dulden.

Alle voetbalweddenschappen zijn te vinden op nl.unibet.com.

Previous Article
Next Article