Polonaise of Samba?

Het is zover. Oranje treft een van de zwaarst denkbare tegenstanders, namelijk de Brazilianen. De Goddelijke Kanaries zijn wederom favoriet, maar Nederland komt langzaam op stoom. Wed mee en laat zien dat je een voetbalkenner bent.

Eén voor allen en allen voor één is het devies bij Oranje. Het collectief functioneert goed en lijkt op de juiste weg. Beide ploegen bestrijden elkaar vrijdagmiddag om 16.00 uur voor een plek in de halve finale.

In 1994 en 1998 verloor Nederland in respectievelijk de kwartfinale en halve finale van de Brazilianen. Het Nederlands elftal zint op revanche. Een overwinning levert een plek in de halve finale op, waarin Oranje het zal moeten opnemen tegen de winnaar van Uruguay-Ghana.

Denk jij dat Oranje een kans maakt en de rol van underdog met verve zal waarmaken? Voorspel het bij Unibet..

Direct wedden op Oranje? Ga naar: Wedden wk Voetbal

Previous Article
Next Article