AVW Dakramenspecialist monteert alle Velux dakvensters en raamdecoratie

AVW Dakramenspecialist monteert alle Velux dakvensters en raamdecoratie. Deze specialist heeft klanten door heel Nederland en richt zich daarbij op de particuliere markt.

AVW Dakramenspecialist is installateur van het volledige en kwalitatieve Velux’ assortiment. Velux heeft grenen en kunststof dakvensters. Daglichtsystemen bestaan uit meerdere Velux dakvensters die naast elkaar, boven elkaar of zelfs in een carré zijn gekoppeld. Ook bij het decoreren van de dakramen biedt AVW Dakramenspecialist een uitgebreide sortering verduisteringsgordijnen, jaloezieën, geplisseerde gordijnen, rolgordijnen en combinaties ervan.

Ook heeft Velux een nieuwe daglichtkoepel in haar assortiment die vanaf afstand kan worden bediend. Bijzonder aan deze koepel is dat hij voorzien is van extra HR++ veiligheidsbeglazing. Hierdoor is de isolatiewaarde  vele malen hoger is dan bij een traditionele koepel. Extra’s als elektrisch bediende raamdecoratie en regensensoren zijn allemaal mogelijk. De bijgeleverde Velux- afstandbediening met IO-homecontrol, kan alle Velux- producten op afstand aansturen.

AVW Dakramenspecialist is een van de weinige bedrijven die zich richt op de montage van Velux dakramen en zich ook daadwerkelijk een specialist op dit gebied kan noemen. Kwaliteit en vakkennis is bij hen absoluut gegarandeerd.  AVW Dakramenspecialist biedt snelle levering en montage tegen een zeer gunstige prijs.

Slotlaan 34
1693 KT Wervershoof
T. 0228 – 515985
F. 0228 – 583133
www.dakramenspecialist.nl
info@dakramenspecialist.nl

Previous Article
Next Article