Ontknoping Primera Division: wedkantoor verwacht recordaantal kijkers livestreaming Real – Barcelona

Via Unibet kunt u wedden wanneer Messi de eerste goal scoort

Ontknoping Primera Division: wedkantoor verwacht recordaantal kijkers livestreaming Real – Barcelona

Malta, 8 april 2010 – De beslissende kraker in de Primera Division – Real Madrid – Barcelona – is aanstaande zaterdag 10 april gratis live te zien op nl.unibet.com. Unibet verwacht tijdens deze ontknoping een recordaantal bezoekers op de site te verwelkomen. Tijdens de strijd der titanen kan er live gewed worden op onder meer de uitslag, het aantal doelpunten, het aantal corners, wie de corners neemt en wanneer Messi de eerste goal scoort. Dergelijke live bets zijn mogelijk als het wedstrijdverloop daar aanleiding toe geeft. De noteringen veranderen dan ‘à la seconde’.

Live streaming en live betting zijn enorm in opmars.  Zo laten cijfers zien van Unibet. De Spaanse competitie is daarbij een van de paradepaardjes. Sinds september vorig jaar beschikt het wedkantoor over de rechten voor het live online uitzenden van alle wedstrijden in de Spaanse competitie

500 live wedstrijden per maand

Naast de uitzendrechten van de Primera Division heeft Unibet zich verzekerd van de online rechten van andere voetbalcompetities waaronder de Belgische Jupiler Pro League, ‘the English Championship’, de Copa Libertadores, de Deense Superligaen, de Poolse Ekstraklasa, de Portugese Liga Sagres, de Russische Premier League, MLS en CONCACAF Champions League. Alle grootheden, zoals Ronaldo, Kaka, Messi, Van der Vaart, David Villa, Zlatan Ibrahimović, Hedwiges Maduro, Robinho, Adriano, Roberto Carlos en Mbark Boussoufa zijn wekelijks te bewonderen. In totaal zijn er maandelijks gemiddeld zo’n 500 live wedstrijden te zien via www.unibet.com. Dat zijn dus zo’n vijftien events per dag die kunnen worden bekeken en waar men tegelijkertijd live op kan wedden. Om dit te kunnen doen, moet men zich registreren bij Unibet. Daarna heeft men via www.unibet .com gratis toegang tot live wedstrijden.

De uitzendingen en live weddenschappen zijn te vinden op https://nl.unibet.com/livebetting/flash.do. Ook kan de sportliefhebber surfen naar nl.unibet.com en vervolgens op ‘live wedden’ klikken.

Previous Article
Next Article