Bijzondere rozen voor Valentijnsdag

Bijzondere rozen voor Valentijnsdag

Bezorging op zondag 14 februari

Zenzi Flowers staat garant voor bloemen, planten en lifestyleproducten van hoge kwaliteit.
Dit jaar is het assortiment uitgebreid met een aantal bijzondere producten rondom Valentijnsdag.

De rode roos, het symbool voor de liefde, staat hierbij centraal. Een exclusieve Rosebag, een rode roos in een Oosterse vaas of een mysterieus boeket in zwart gaas geeft jouw Valentijnsgeschenk  net even die speciale twist. Natuurlijk leveren we ook klassieke boeketten en losse rozen, eventueel voorzien van een persoonlijke boodschap. Kijk voor meer inspiratie op zenzi.nl en verras jouw Valentijn dit jaar met een exclusief geschenk!

Levering op zondag 14 februari

Speciaal voor Valentijnsdag heeft Zenzi een speciale regeling getroffen met een aantal koeriersdiensten. Het is daarom mogelijk, uniek in Nederland, dat jouw Valentijnsgeschenk wordt geleverd op zondag 14 februari. Dit geldt voor de regio’s Amsterdam, Rotterdam en Den Haag.

Duurzaam verantwoorde bloemen

Zenzi levert kwaliteit en houdt daarbij graag rekening met mens en milieu. Daarom verkoopt Zenzi bloemen en planten die voldoen aan de criteria van Fair Flowers Fair Plants (FFP). Deze producten zijn gegarandeerd duurzaam geteeld. Ze staan hiermee garant voor een milieubewuste teelt en goede arbeidsomstandigheden. Tevens koopt Zenzi zoveel mogelijk producten in die Earth Friendly worden geproduceerd.

Kijk voor meer inspiratie en informatie op www.zenzi.nl

Previous Article
Next Article