Is jouw recept 10 euro waard?

Nu de dagen zo kort, en vooral zo koud zijn, is het heerlijk om lekker thuis te blijven, inloggen op Maria en  gezellig spelen en chatten met je vrienden. Wat hoort hier nog bij? Jazeker, een goede, warme maaltijd!
 

We zijn op zoek naar de LEKKERSTE recepten voor de winter…Laat het ons snel weten, want 5 spelers met de lekkerste winterrecepten ontvangen 10 euro bonus. 

Deze actie loopt van dinsdag 19 t/m zondag 24 januari. Dinsdag 26 januari maken we de winnaars bekend! Zet dus snel jouw winterrecept op de site!

Voorwaarden en bepalingen:
Deze actie loopt van dinsdag 19 t/m zondag 24 januari. 1 bonus per persoon.  Er zijn 5 bonussen van 10 euro per persoon beschikbaar. Bonusgeld kan niet worden opgenomen uit de bingo portefeuille. Bonusgeld geldt alleen voor het spelen van Bingo en de Slots. Bonusgeld vervalt wanneer het wordt overgezet naar een andere  portefeuille . Alle winsten van bonusgeld worden echt geld. Maria behoudt het recht deze promotie ten allen tijde stop te zetten. De algemene Maria voorwaarden en bepalingen zijn van toepassing. 

bron: Maria bingo

Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *