MO Group International levert website copywriting in meer dan 40 talen

MO Group International, een Brussels bedrijf dat zich toelegt op meertalige website copywriting, SEO en website vertaling, verzorgt elke maand de copywriting voor honderden websites. De professionele copywriters en SEO-specialisten werken steeds in hun moedertaal en garanderen kwaliteitsvolle websitecontent die bovendien de rangschikking bij grote zoekmachines verbetert.

“Door de positieve ervaringen die we de laatste 6 maanden hebben opgebouwd, gaan wij nu onze meertalige website-copywritingdiensten verder uitbreiden”, zegt Maren Lehmann, de CEO van MO Group International. Door hun uitgebreide linguïstische achtergrond en stilistische kennis, kunnen de copywriters van MO Group International voor elke onderneming of activiteit een passende webtekst schrijven.

De professionele copywriters schrijven altijd in hun moedertaal en nemen steeds een diepgaand interview af om alle essentiële informatie over het bedrijf en de wensen van de klant te weten te komen. Door de combinatie van een uitgebreid talenpakket, aantrekkelijke prijzen en gespecialiseerde diensten, is MO Group International er de afgelopen maanden in geslaagd honderden nieuwe klanten te verwerven.

Over MO Group International

MO Group International is een snel groeiend Brussels bedrijf dat zich toespitst op meertalige website copywriting, zoekmachineoptimalisatie (SEO), website vertaling en lokalisatietesten. Deze diensten worden aangeboden in meer dan 40 talen. Onze internationale klantendienst legt de nadruk op klanttevredenheid en coördineert een ruim aanbod van oplossingen, aangepast aan de unieke behoeften van elke klant. Neem voor meer informatie een kijkje op http://mogi.eu.com.

Previous Article
Next Article