Oranje geen topfavoriet; Spanje wint WK-voetbal!

Volgens allereerste noteringen www.unibet.com na de loting:

Malta, 4 december 2009 – Spanje is en blijft dé favoriet voor de eindzege van het WK-voetbal 2010 in Zuid-Afrika. Na de vanavond gehouden loting in het Cape Town International Convention Centre spreken de noteringen op www.unibet.com duidelijk in het voordeel van de Spanjaarden (5,25:1). Gevolgd door Brazilië met een notering van 6,25 tegen 1. Toch wel verrassend is de meer dan goede notering voor Engeland (7,00:1). Oranje speelt een bescheiden rol en komt vooralsnog niet verder dan 15,00:1. Gastland Zuid-Afrika moet het doen met een magere 100,00:1. Een ‘gek gokje’ op Noord-Korea kan zomaar tweeduizend maal de inleg opleveren als het land het toernooi weet te winnen.

Nederland komt volgens de noteringen wel als groepswinnaar uit de bus  (1,90:1) en plaatst zich daarmee voor de achtste finales. Oranje is ingedeeld in Poule E met Denemarken, Japan en Kameroen. Spanje was vooraf al topfavoriet, maar de poule-indeling – met Zwitserland, Honduras en Chili – maakt de kans op een Spaanse eindoverwinning alleen maar groter. Australië zal het onder leiding van Pim Verbeek moeten opnemen tegen Duitsland, Servië en Ghana. De noteringen laten hier zien dat ook onze oosterburen als eerste eindigen in hun groep (2,60:1). Het WK-voetbal opent op 11 juni met de wedstrijd Zuid-Afrika – Mexico. Voor wie er een gokje op wil wagen: Mexico is favoriet met een notering van 2,35 tegen 1.

Valencia-spits Villa topscorer WK

Topscorer van het toernooi wordt Valencia-spits David Villa. Zo blijkt uit de noteringen (12,00:1). Andere kanshebbers zijn Torres (15,00:1) en Messi (17,50:1). De kans op Oranje-succes is hier gering. Van Persie staat van alle Nederlandse spelers het beste genoteerd: 35,00:1.

Over Unibet

Unibet is een online wedkantoor. Het is opgericht in 1997 en staat genoteerd aan de beurs (NASDAQ OMX Nordic Exchange) van Stockholm. 

Unibet is een van de grootste, private, online wedkantoren in Europa en biedt diensten in twintig talen aan viawww.unibet.com.

Momenteel heeft Unibet meer dan 2,9 miljoen klanten in meer dan honderd landen. Unibet is lid van de EGBA (European Gaming and Betting Association), RGA (Remote Gambling Association) in Groot-Brittannië en is gecertificeerd door G4, Global Gaming Guidance Group.

In december 2007 heeft Unibet Maria Holdings, de grootste online bingo aanbieder in Scandinavië –www.mariabingo.com  -, overgenomen. En in april 2008 heeft Unibet de grootste paardenrace-portal van Scandinavië, Travnet, overgenomen. Meer informatie over Unibet is te vinden op www.unibet.nl  of www.unibetgroupplc.com.

Previous Article
Next Article