Leterme doet termijn deze keer wel uit!

 Londen, 27 november 2009 – “Opn’Yves” Leterme is weer premier van ons land. Na een desastreuze eerste poging lijken de kaarten nu iets gunstiger te liggen voor de populaire CD&V’er. Nu er eindelijk een onderhandelde oplossing mogelijk lijkt voor B-H-V, ziet het ernaar uit de zijn 2de termijn als eerste minister wel eens iets langer zou kunnen duren.

 Zo denken de Unibet bookmakers er ook over. Vanaf vandaag kan je namelijk terecht bij Unibet om te wedden op de tweede termijn van Yves Leterme. Volgens de bookmakers is de kans groot dat Leterme deze keer wel aan het roer zal blijven tot de volgende verkiezingen (1,22 tegen 1). Voor wie minder vertrouwen heeft in Leterme wordt het iets interessanter: wie juist gokt op een vroegtijdig aftreden kan zijn inzet namelijk verviervoudigen!

 

Voor meer informatie over de noteringen kan u terecht op www.unibet.com of neem contact op met:

 Over Unibet

Unibet is opgericht in 1997 en staat genoteerd op de OMX Nordic Exchange van Stockholm. Unibet is een van de grootste, private, online wedkantoren in Europa en biedt diensten in twintig talen aan via www.unibet.com. Momenteel heeft Unibet meer dan 3 miljoen klanten in meer dan honderd landen. Unibet is lid van de EGBA (European Gaming & Betting Association), RGA (Remote Gambling Association – UK) en is gecertificeerd door G4, Global Gaming Guidance Group. In december 2007 heeft Unibet Maria Holdings overgenomen, de grootste Bingo aanbieder in de Scandinavische markt.

 Meer informatie over Unibet is te vinden op www.unibetgroupplc.com

Previous Article
Next Article