alle wedstrijden uit de Spaanse Primera Division zijn live online te zien bij Unibet

Online wedkantoor breidt aanbod live streaming verder uit

Alle wedstrijden uit de Spaanse Primera Division zijn live online te zien bij Unibet

Malta, 9 september 2009 – Ronaldo, Messi en alle andere sterren uit de Primera Division zijn vanaf nu live te bewonderen op nl.unibet.com.  Het online wedkantoor heeft de rechten verworven voor het live online uitzenden van zo’n 380 wedstrijden in de Spaanse competitie. Bovendien kan er voor en tijdens de wedstrijden live gewed worden.

Unibet heeft als hoofdsponsor van Valencia al de blik op Spanje gericht. Niet verwonderlijk dat het wedkantoor de wedstrijden uit de Primera Division gaat uitzenden. Om Kaka in het koninklijk wit van Real, Ibrahimovic in de strepen van Barcelona en Maduro in het shirt van Valencia live te zien, moeten voetballiefhebbers zich registreren bij Unibet. Daarna heeft men gratis toegang tot alle wedstrijden. Komend weekeinde staan ondermeer Espanyol – Real Madrid, Getafe –Barcelona en Real Valladolid – Valencia op het programma.

Ook andere voetbalcompetities zijn live te aanschouwen

Naast de uitzendrechten van de Primera Division heeft Unibet zich verzekerd van de online rechten van andere voetbalcompetities waaronder de Belgische Jupiler Pro League, de Braziliaanse Campeonato Brasileiro en de Russische Premier League. Verder zijn ook een aantal wedstrijden in de Europa League en de kwalificatiewedstrijden voor de eindronde van het WK Voetbal in Zuid-Afrika live te aanschouwen en kan er een gokje op gewaagd worden. Unibet breidt hiermee haar live streaming-aanbod verder uit. Al met al biedt het wedkantoor online meer dan 1.000 wedstrijden aan.  

De uitzendingen en live weddenschappen zijn te vinden op https://nl.unibet.com/livebetting/flash.do. Ook kan de sportliefhebber surfen naar nl.unibet.com en vervolgens op ‘live wedden’ klikken.

Over Unibet

Unibet is een online wedkantoor. Het is opgericht in 1997 en staat genoteerd aan de beurs (NASDAQ OMX Nordic Exchange) van Stockholm.

Unibet is een van de grootste, private, online wedkantoren in Europa en biedt diensten in twintig talen aan via www.unibet.com.

Momenteel heeft Unibet meer dan 2,9 miljoen klanten in meer dan honderd landen. Unibet is lid van de EGBA (European Gaming and Betting Association), RGA (Remote Gambling Association) in Groot-Brittannië en is gecertificeerd door G4, Global Gaming Guidance Group.

 In december 2007 heeft Unibet Maria Holdings, de grootste online bingo aanbieder in Scandinavië – mariabingo.com -, overgenomen. En in april 2008 heeft Unibet de grootste paardenrace-portal van Scandinavië, Travnet, overgenomen. Meer informatie over Unibet is te vinden op https://nl.unibet.com   of  http://www.unibetgroupplc.com .

Previous Article
Next Article