Plaats nu voortaan uw nieuws op Communicatie.nu

Primetech Media heeft met Webfinder Internet Marketing een nieuwssite ontwikkelt welke te vinden is op communicatie.nu. Plaats nu voortaan uw nieuws op Communicatie.nu!

Geef een nieuwsbericht in op Communicatie.nu deze word getoond onder de zoekbalk op de homepage van Communicatie.nu. Hierdoor komt uw nieuwsbericht onder de aandacht van alle bezoekers van Communicatie.nu.

ook zal uw nieuwsbericht geindexeerd worden door Google en snel hoog weergegeven worden in de resultaten van de meest gebruikte zoekmachines van Nederland.

Klik hier voor het inlogscherm om uw nieuwsbericht in te geven.

U kunt uw nieuwsberichten ingeven als u inlogt op Communicatie.nu. U klikt dan op de site aan de rechterkant onder de nieuwsberichten op registereer en na validatie van het kwaliteitsteam van Communicatie.nu kunt u uw nieuwsbericht ingeven.

Bent u uw wachtwoord vergeten? Dan kunt u onder het inlogscherm een nieuw wachtwoord aanvragen. Het e-mail adres waaraan deze mail verzonden is kunt u gebruiken bij het aanvragen van een nieuw wachtwoord. Vervolgens wordt het wachtwoord naar dit e-mail adres verstuurd.

Met vriendelijke groet,

Het team van Communicatie.nu

Previous Article
Next Article