Naast linksuggestie.nl nu ook voor Belgie linksuggestie.be

Naast linksuggestie.nl is nu ook speciaal voor Belgie linksuggestie.be gelanceerd.

Bezoekers kunnen weer veel onderwerpen registreren bij Linksuggestie.be. Linksuggestie is een startpagina netwerk waar iedereen die een leuke hobby of onderwep heeft dat op zijn eigen linksuggestie startpagina kan zetten.

Je kunt nu ook snel meerdere links tegelijk toevoegen met de bulk link optie. Het systeem is zo gemaakt dat iedereen het kan. Je hoeft geen designer of webontwerper te zijn om je pagina´s te beheren. je mag zoveel onderwerpen beheren als je zelf wilt. Al jouw pagina´s staan nu ook in 1 account dus je hoeft niet elke keer apart in te loggen. Neem een kijkje en probeer het maar uit.

Met vriendelijke groet,

Het linksuggestie.be team.

Previous Article
Next Article