Aqua-Fleur kwaliteit áchter de badkamerdeur

Aqua-Fleur, kwaliteit áchter de badkamerdeur

Aqua-Fleur is leverancier van kwalitatief hoogwaardig sanitair. De producten worden onder eigen regie gefabriceerd en bieden de mogelijkheid om uw relax- of badkamer een persoonlijke tint te geven. Perfectie, harmonie, welzijn en ontspanning hanteert Aqua-Fleur als basisthema’s. Als leverancier stellen we hoge eisen aan exclusiviteit, functionaliteit en kwaliteit. En dat alles tegen een eerlijke prijs! Ons assortiment omvat baden, whirlpools, walk-indouchecabines, douchepanelen, stoomcabines, badmeubels, kranen en radiatoren. Ook bieden we maatwerk aan. Zo kunnen we whirlpools geheel conform de wens van de klant maken.

Of het nu om een technische aanpassing gaat of een budgettaire kwestie, wij lossen het in stijl op. Aan kwaliteit hechten we veel waarde. Alle producten die we uitleveren, testen we zorgvuldig. Mocht er toch iets mis zijn, kunt u meteen contact met ons opnemen. Onze servicedienst zorgt ervoor dat de problemen zo snel mogelijk opgelost worden. Nieuwsgierig? Woorden zeggen veel, maar onze website laat alles zien. Op www.aqua-fleur.nl kunt u kennismaken met ons bedrijf, ons assortiment en onze diensten. Daarbij zullen u onze waarden – eenheid, helderheid, eenvoud en vrijblijvendheid – beslist opvallen! Bestellen kan ook. U maakt uw wensen kenbaar, we vervullen ze. De levertijd hangt af van uw persoonlijke (maat)wensen. De bestelling wordt uiteindelijk via een voor u geselecteerde dealer uitgeleverd. Webgemak, gecombineerd met een persoonlijk winkeltintje.

Previous Article
Next Article