Winnares beauty arrangement tijdens ladies night!

Op 8 April was Maria Bingo aanwezig bij MustSee bioscoop in Tilburg. Er was een speciale live bingo show georganiseerd tijdens deze ladies night. Naast de winnaars van de live bingo show is er ook een speciale winnares; Laura Knapen. Zij heeft gewonnen omdat ze zich ook geregistreerd heeft bij ons! Laura heeft een beauty arrangement gewonnen voor twee personen. Lees hier wat onze winnares te zeggen had, nadat bekend werd dat ze had gewonnen.
 

Wat vond je van de live bingo show tijdens de after-party in het MustSee Cinema?
Ik  vond de bingo show een echte aanvulling op de avond. Ze hebben er een hele mooie show van gemaakt. Vroeger, toen ik nog een kind was, speelde ik regelmatig bingo, dus het bracht leuke herinneringen naar boven. 
 

Wie ga je meenemen voor je beauty arrangement?
Ik denk dat ik mijn moeder meeneem. Dit geeft me eindelijk de mogelijkheid iets voor haar te doen. Ze heeft me veel gesteund tijdens mijn recente afstudeerperiode van school.
 

Wat vind je van Maria Bingo, heb je de site al bezocht / online bingo gespeeld?
Ik had nog nooit van Maria Bingo gehoord, ik heb net de site bezocht en deze ziet er wel heel goed uit. Lekker fris en vernieuwend! Ik kan ook zien dat er nu al mensen in de bingokamers aan het spelen zijn, dus dat ziet er goed uit!”

bron: maria bingo

Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *