085 nummer de voor en nadelen

Wilt een neutraal nummer hebben dan hebben wij een zogenaamd regiovrij nummer voor u! Indien u geen behoeft heeft of geen noodzaak heeft om een nummer met een kengetal te hebben, dan kunt u bij ons 085-nummer aanvragen. Uw woonplaats is dan niet van belang. U kunt zelfs in het buitenland gevestigd zijn.

Het 085-nummer is een enkelvoudig nummer, wilt u meerdere nummers hebben dan kunt u beter een 088-nummer aanvragen. Mocht u een 088-nummer willen hebben dan zult u dat eerst bij de ACM dienen aan te vragen . Zij zullen u een beschikking verstrekken met daarop het 088-nummerblok. Deze beschikking hebben wij nodig om het nummer te ”beschakelen”. U dient minimaal een 100-nummer blok af te nemen. Dat heeft als voordeel dat u over genoeg nummers beschikt om eventueel deze uit te geven aan meerdere vestigingen. Maar mocht u slechts een beperkt aantal vestigingen hebben dan adviseren wij u om een 085-nummer te nemen. Dat nummer is dan voldoende.

U dient wel te beseffen dat er een ook een voordeel zit aan een regiogebonden nummer. Dit is namelijk voor uw klanten veel herkenbaarder. Zij identificeren zich met uw regio en herkennen dit. Gevoelsmatig maakt dit de eventuele “ afstand” tussen u en uw klant een stuk kleiner. Een 085-nummer laat niet zien waar u zit.

Eenvoudig aan te schaffen!

Mocht u overwegen een 085- nummer te willen aanschaffen dan kunt u dat eenvoudig bij ons aanvragen. U stuurt een mail naar info@voicedeals.nl  en binnen 24 uur heeft een 085-nummer in uw centrale. Als u wilt kunnen wij uiteraard ook de Voip-centrale leveren. U heeft dan meteen alles geregeld op het gebied van telefonie. De kosten van een 085-nummer vallen reuze mee. U betaalt eenmalig € 10,- en per maand slechts € 1,-.

U kunt uiteraard ook de normale telefoonnummers bij ons aanvragen. Dit zijn de zg. regiogebonden telefoonnummers. Deze leveren wij binnen 24 uur en deze kunnen meteen in uw telefooncentrale worden geplaatst. De kosten van de regiogebonden nummer zijn ook beperkt; € 10,- eenmalig en slecht € 1,- per maand.

Wilt u ook gebruik maken van de vele mogelijkheden die wij hebben op het gebied van telefoonnummers? Neem dan contact met ons op en wij zullen u een passende offerte doen toekomen!

Meer weten? Ga direct naar onze site: https://www.voicedeals.nl

Previous Article
Next Article